Vzhled interiéru

Volně stojící ocelové schodiště spojuje podlahy tohoto londýnského bytu

volně stojící ocelové schody vnitřní průmyslový styl cihlová zeď vertikální zahrada

Po pěti letech navrhování a budování projektu dokončili architekti z Chris Dyson Architects tento byt v centru Londýna. Jedná se o rekonstrukci a rozšíření stávající budovy, ve které dříve sídlila průmyslová oblast. Architekti pojmenovali byt „The Cooperage“ a navrhli jej na několika úrovních. Přitom rozšířili suterén a rozšířili tak obytný prostor. Volně stojící ocelové schodiště v černé barvě spojuje různá patra bytu a je zároveň originálním prvkem vybavení.

samostatně stojící černé ocelové schodiště ve tvaru U vícepodlažního bytu

Prostor, který měli architekti k dispozici, byl omezený a neodpovídal typickému bytu. Tuto skutečnost lze vysledovat na skutečnost, že budova byla postavena v roce 1900 a v té době fungovala jako průmyslová oblast. Návrháři proměnili podmínky interiéru ve výhodu a navrhli útulný, otevřený interiér v oblíbeném industriálním stylu. Mluví za to volně stojící ocelové schodiště uprostřed bytu, drsný betonový vzhled podlahy a cihlová zeď s dvojnásobnou výškou místnosti v otevřeném obývacím pokoji.

jídelna světlík lustr zelená stěna výška dvoulůžkového pokoje

Mimořádný byt má velké množství přirozeného světla vyzařovaného širokými střešními okny. Designéři zvolili koncept otevřeného bydlení, ve kterém mají obývací pokoje společný prostor, zatímco ložnice jsou soukromé. Proto se nacházejí v horních patrech bytu a mají vlastní koupelnu.

jídelna vysoký strop lustr vertikální zahradní zeď

Aby byl byt pohodlnější, použili architekti při zařizování různé prvky. V jídelně je přirozená atmosféra, které je dosaženo díky zelené stěně s dvojnásobnou výškou místnosti. Vintage lustr se nadále vymyká průmyslovému stylu a dodává místnosti retro nádech.

jídelna dřevěný stůl vinobraní lustr bílá zeď

Kuchyně je naopak zařízena minimalisticky a stěny, pracovní desky a základní jednotky zůstávají bílé. Odsavač par kontrastuje s převážně bílou kuchyní a září v bronzech. Velká cihlová zeď, která je v souladu s vnější fasádou budovy, je nádherným prvkem vybavení. Aby byla atmosféra v obývacím pokoji ještě útulnější, rozhodli se designéři pro volně stojící krb a barevný koberec v obývacím prostoru.

schodiště černé ocelové schodiště, dřevěné schody, otevřený obývací pokoj ve tvaru U

Volně stojící ocelové schodiště, které spojuje různé úrovně, je kombinováno s dřevěnými schůdky. Jejich černá barva v místnosti silně vynikne a vypadá jako moderní akcent s industriálním nádechem. Schody začínají v přestavěném suterénu a vedou na útulnou střešní terasu, která nabízí nádherný výhled na jižní Londýn. Podívejte se do obrazové galerie a udělejte si virtuální procházku v tomto velmi zvláštním bytě.

přestavěná sklepní kuchyně bílý kuchyňský ostrůvek

bílý kuchyňský bronzový odsavač par s přízvukem ostrovní pult

dřevěné ocelové schody uvnitř černý výhled obývací pokoj kuchyň bronzový odsavač par

otevřený obývací pokoj cihlová zeď volně stojící krbový koberec

otevřený obývací pokoj tv křesla nástěnný umělecký koberec

u schody ocelové dřevo černý suterén otevřený obývací pokoj

černé schody dřevo ocelové zábradlí cihlová zeď průmyslová

víceleté černé ocelové schodiště cihlová zeď výška dvoulůžkového pokoje

soukromá ložnice bílá dřevěná podlaha černé okenice uvnitř

černé skříňky wainscot mramorové desky umyvadla

nahoře černé ocelové schody schodiště prosklené dveře obývací pokoj

ložnice šikmá střecha bílý trám strop cihlová zeď

ložnice bez šatní skříně

minimalistická koupelna šedá dlažba bílé nástěnné zrcadlo

koupelna šedá dlažba bílá vana okno zrcadlo bronzový rám

střešní terasa skleněné dveře dlažba pohled londýnský závod

zahradní lavička se zahradní terasou

zrekonstruovaný byt londýnská cihlová fasáda s baldachýnem

byt londýnské ulice fasádní cihly

* projekt od Chris Dyson Architects

Vzhled interiéru

Volně stojící ocelové schodiště spojuje podlahy tohoto londýnského bytu

volně stojící ocelové schody vnitřní průmyslový styl cihlová zeď vertikální zahrada

Po pěti letech navrhování a budování projektu dokončili architekti z Chris Dyson Architects tento byt v centru Londýna. Jedná se o rekonstrukci a rozšíření stávající budovy, ve které dříve sídlila průmyslová oblast. Architekti pojmenovali byt „The Cooperage“ a navrhli jej na několika úrovních. Přitom rozšířili suterén a rozšířili tak obytný prostor. Volně stojící ocelové schodiště v černé barvě spojuje různá patra bytu a je zároveň originálním prvkem vybavení.

samostatně stojící černé ocelové schodiště ve tvaru U vícepodlažního bytu

Prostor, který měli architekti k dispozici, byl omezený a neodpovídal typickému bytu. Tuto skutečnost lze vysledovat na skutečnost, že budova byla postavena v roce 1900 a v té době fungovala jako průmyslová oblast. Návrháři proměnili podmínky interiéru ve výhodu a navrhli útulný, otevřený interiér v oblíbeném industriálním stylu. Mluví za to volně stojící ocelové schodiště uprostřed bytu, drsný betonový vzhled podlahy a cihlová zeď s dvojnásobnou výškou místnosti v otevřeném obývacím pokoji.

jídelna světlík lustr zelená stěna výška dvoulůžkového pokoje

Mimořádný byt má velké množství přirozeného světla vyzařovaného širokými střešními okny. Designéři zvolili koncept otevřeného bydlení, ve kterém mají obývací pokoje společný prostor, zatímco ložnice jsou soukromé. Proto se nacházejí v horních patrech bytu a mají vlastní koupelnu.

jídelna vysoký strop lustr vertikální zahradní zeď

Aby byl byt pohodlnější, použili architekti při zařizování různé prvky. V jídelně je přirozená atmosféra, které je dosaženo díky zelené stěně s dvojnásobnou výškou místnosti. Vintage lustr se nadále vymyká průmyslovému stylu a dodává místnosti retro nádech.

jídelna dřevěný stůl vinobraní lustr bílá zeď

Kuchyně je naopak zařízena minimalisticky a stěny, pracovní desky a základní jednotky zůstávají bílé. Odsavač par kontrastuje s převážně bílou kuchyní a září v bronzech. Velká cihlová zeď, která je v souladu s vnější fasádou budovy, je nádherným prvkem vybavení. Aby byla atmosféra v obývacím pokoji ještě útulnější, rozhodli se designéři pro volně stojící krb a barevný koberec v obývacím prostoru.

schodiště černé ocelové schodiště, dřevěné schody, otevřený obývací pokoj ve tvaru U

Volně stojící ocelové schodiště, které spojuje různé úrovně, je kombinováno s dřevěnými schůdky. Jejich černá barva v místnosti silně vynikne a vypadá jako moderní akcent s industriálním nádechem. Schody začínají v přestavěném suterénu a vedou na útulnou střešní terasu, která nabízí nádherný výhled na jižní Londýn. Podívejte se do obrazové galerie a udělejte si virtuální procházku v tomto velmi zvláštním bytě.

přestavěná sklepní kuchyně bílý kuchyňský ostrůvek

bílý kuchyňský bronzový odsavač par s přízvukem ostrovní pult

dřevěné ocelové schody uvnitř černý výhled obývací pokoj kuchyň bronzový odsavač par

otevřený obývací pokoj cihlová zeď volně stojící krbový koberec

otevřený obývací pokoj tv křesla nástěnný umělecký koberec

u schody ocelové dřevo černý suterén otevřený obývací pokoj

černé schody dřevo ocelové zábradlí cihlová zeď průmyslová

víceleté černé ocelové schodiště cihlová zeď výška dvoulůžkového pokoje

soukromá ložnice bílá dřevěná podlaha černé okenice uvnitř

černé skříňky wainscot mramorové desky umyvadla

nahoře černé ocelové schody schodiště prosklené dveře obývací pokoj

ložnice šikmá střecha bílý trám strop cihlová zeď

ložnice bez šatní skříně

minimalistická koupelna šedá dlažba bílé nástěnné zrcadlo

koupelna šedá dlažba bílá vana okno zrcadlo bronzový rám

střešní terasa skleněné dveře dlažba pohled londýnský závod

zahradní lavička se zahradní terasou

zrekonstruovaný byt londýnská cihlová fasáda s baldachýnem

byt londýnské ulice fasádní cihly

* projekt od Chris Dyson Architects