Vzhled interiéru

Renovace bytu – Penthouse v Londýně dostává moderní vzhled

provést rekonstrukci prostorného bytu

Představujeme vám úspěšný příklad Rekonstrukce bytu z Velké Británie – penthouse ve staré budově v srdci Londýna byl přeměněn na moderní byt s otevřeným plánem.

Rekonstrukce bytu – využijte podmínky terénu

Kuchyňská linka z nerezové oceli v moderním londýnském bytě

Někdy mají dokonce žádoucí obytné prostory v centru města špatnou distribuci prostoru – takový je příklad s tímto londýnským bytem, ​​který byl původně rozdělen na několik tmavých a úzkých místností. Ale majitelé – rodina z jihovýchodní Asie se rozhodli to změnit a renomovanou kancelář architektů VW + BS pověřen úkolem Rekonstrukce bytu provést. Talentovaní architekti navrhli několik multifunkčních pokojů, které mohou ubytovat jak majitele domů na pracovní cestě, tak jejich přátele na dovolené. Terasa a francouzská okna byly renovovány. Rovněž byla zařízena ložnice a skříň ve druhém patře. Prostorný obývací prostor v suterénu se skládá z kuchyně s jídelním koutem a útulného posezení. V případě potřeby lze kuchyň od obývacího pokoje oddělit přepážkou.

Moderní renovace bytu kompletně promění penthouse

Jídelna Paravent dvě patra

Několik rozdělovačů odděluje místnost v několika oblastech – tímto způsobem si všichni členové rodiny mohou užívat volný čas společně a stále si užívat svůj soukromý prostor. Zařízení je záměrně jednoduché – dubové podlahy a obklady stěn vytvářejí útulnou atmosféru. Puristické a multifunkční kusy nábytku v neutrálních barvách přispívají k celkovému obrazu. Je to velmi úspěšný Rekonstrukce bytu, který rozumně využívá dostupný prostor.

Pohodlný jídelní kout pro rodinu a jejich hosty

černé židle bílá závěsná světla na stůl

 Otevřený obývací prostor

Rekonstrukce bytu jídelna obývací pokoj černý nábytek

Byla obnovena francouzská okna a terasa

černě čalouněná francouzská okna

Vybavená kuchyň ze dřeva

Podkrovní zábradlí do kuchyně

 Jemné osvětlení a jasné linie definují prostor

moderní rekonstrukce bytu nerezový plech

Byt byl rozdělen na dvě patra

Obývací pokoj kuchyňský dřez obrázky židle

Neutrální barevné schéma v obývacím pokoji

stará budova bytu v centru Londýna

Obrazovky a rozdělovače místností

ložnice v obývacím pokoji v bílé barvě

Ložnice se psacím stolem

Multifunkční prostorově úsporný stůl

Do prostoru na spaní vedou dřevěné schody

Osvětlení podkroví obložení stěn dubovým dřevem

Prakticky zařízený je i pokoj pro hosty

Šatna vestavěná stropní světla

Dřevěné dveře oddělují obývací část od soukromé

Designové dřevěné panely skleněná stěna

Plán z druhého patra

Budova skica místnosti distribuce přízemí druhé patro

Plán výstavby prvního patra a rozvodů místností

Pohled na pokoj nad rekonstrukcí

Vzhled interiéru

Renovace bytu – Penthouse v Londýně dostává moderní vzhled

provést rekonstrukci prostorného bytu

Představujeme vám úspěšný příklad Rekonstrukce bytu z Velké Británie – penthouse ve staré budově v srdci Londýna byl přeměněn na moderní byt s otevřeným plánem.

Rekonstrukce bytu – využijte podmínky terénu

Kuchyňská linka z nerezové oceli v moderním londýnském bytě

Někdy mají dokonce žádoucí obytné prostory v centru města špatnou distribuci prostoru – takový je příklad s tímto londýnským bytem, ​​který byl původně rozdělen na několik tmavých a úzkých místností. Ale majitelé – rodina z jihovýchodní Asie se rozhodli to změnit a renomovanou kancelář architektů VW + BS pověřen úkolem Rekonstrukce bytu provést. Talentovaní architekti navrhli několik multifunkčních pokojů, které mohou ubytovat jak majitele domů na pracovní cestě, tak jejich přátele na dovolené. Terasa a francouzská okna byly renovovány. Rovněž byla zařízena ložnice a skříň ve druhém patře. Prostorný obývací prostor v suterénu se skládá z kuchyně s jídelním koutem a útulného posezení. V případě potřeby lze kuchyň od obývacího pokoje oddělit přepážkou.

Moderní renovace bytu kompletně promění penthouse

Jídelna Paravent dvě patra

Několik rozdělovačů odděluje místnost v několika oblastech – tímto způsobem si všichni členové rodiny mohou užívat volný čas společně a stále si užívat svůj soukromý prostor. Zařízení je záměrně jednoduché – dubové podlahy a obklady stěn vytvářejí útulnou atmosféru. Puristické a multifunkční kusy nábytku v neutrálních barvách přispívají k celkovému obrazu. Je to velmi úspěšný Rekonstrukce bytu, který rozumně využívá dostupný prostor.

Pohodlný jídelní kout pro rodinu a jejich hosty

černé židle bílá závěsná světla na stůl

 Otevřený obývací prostor

Rekonstrukce bytu jídelna obývací pokoj černý nábytek

Byla obnovena francouzská okna a terasa

černě čalouněná francouzská okna

Vybavená kuchyň ze dřeva

Podkrovní zábradlí do kuchyně

 Jemné osvětlení a jasné linie definují prostor

moderní rekonstrukce bytu nerezový plech

Byt byl rozdělen na dvě patra

Obývací pokoj kuchyňský dřez obrázky židle

Neutrální barevné schéma v obývacím pokoji

stará budova bytu v centru Londýna

Obrazovky a rozdělovače místností

ložnice v obývacím pokoji v bílé barvě

Ložnice se psacím stolem

Multifunkční prostorově úsporný stůl

Do prostoru na spaní vedou dřevěné schody

Osvětlení podkroví obložení stěn dubovým dřevem

Prakticky zařízený je i pokoj pro hosty

Šatna vestavěná stropní světla

Dřevěné dveře oddělují obývací část od soukromé

Designové dřevěné panely skleněná stěna

Plán z druhého patra

Budova skica místnosti distribuce přízemí druhé patro

Plán výstavby prvního patra a rozvodů místností

Pohled na pokoj nad rekonstrukcí