Domy snů

Dům s dřevěným obložením a zelenou střechou na pobřeží – užijte si výhled na moře stylovým a moderním způsobem

dům s dřevěným obložením design ptačí pohled střešní greeny bazén příroda trávník okolí stromy

Hampton Bays je ponořen do historie, protože do tohoto domu obloženého dřevem proniká přirozené světlo. Navíc fascinující krajina přitahovala umělce do této části South Fork South Fork za poslední století a půl. Její tvorba zahrnuje významnou sbírku moderního umění a architektury.

Peconický dům s dřevěným obložením – oáza klidu

strmá břeh krajina zelená střecha plocha země

V poslední době přitažlivost Hamptonů zveličila jejich kapacitu. Obytná zástavba, sukovitý provoz a národní pověst byly v tomto ohledu spíše pro předvádění.

fasádní obklady dřevěné lamely tráva střecha sluneční světlo denní světlo

Dlouholetý zákazník požádal architekty, aby vytvořili mezigenerační útočiště pro rodiny s výhledem na Peconic Bay. Tým zahájil dialog o zachování historického rázu Hamptons a zároveň spravedlnost rozsahu a náročnosti 21. století.

strmá břeh krajina zelená střecha oblast země pohled pták pobřeží pláž les

Před přidělením této provize Maposovi manželé koupili pozemek na útesu. V tomto Peconic Bay a starý les přinesl kus louky.

strmá břeh krajina zelená střecha oblast země ptačí pohled pobřeží pláž

Během této doby na ně také hluboce zapůsobily stávající stromy a fauna na pozemku, zejména platan vysoký přes 20 metrů, který stojí poblíž středu louky.

trávník vysoký platanie dvorek pohled zelené slunce

Povzbuzeni vizí firmy znovu potvrdit Hamptonsův tvůrčí a environmentální odkaz, požádali manželé o místo, které by na pozemku zanechalo co nejméně stop.

dům s dřevěným obložením design ptačí výhled střešní greeny bazén příroda trávník

Dřevem obložený dům Peconic se skládá především z budovy o rozloze 4000 metrů čtverečních a terasy o rozloze 2000 metrů čtverečních. Rezidence je také jemně zaklíněna do kopce severně od velkého platanu a má nízké proporce.

fasádní obklady dřevěné lamely tráva střecha sluneční světlo denní světlo zpět zahradní cesta

Hlavním důvodem, proč to bylo takto navrženo, je zachování slunečního světla skrz strom a původní pohled na Peconic Bay. Střecha je osázena původními lučními trávami, aby kamuflovala zásahy člověka a minimalizovala dopad projektu na povodí.

Minimalistický design vytváří prostor

dům s dřevěným obložením design ptačí pohled střešní greeny bazén příroda trávník pobřeží moře

60 metrů dlouhá terasa klesá dolů z kopce rovnoběžně s rezidencí a vrcholí přibližně 23 metrů dlouhým nekonečným bazénem, ​​který se rozprostírá na západě. Dům s dřevěným obkladem a terasou dohromady tvoří pozitivní a negativní objemy.

dům s dřevěným obložením design knihy police bazén přírodní trávník. stromové jezero

Jejich paleta se skládá z betonu, cedrového dřeva, recyklovaného dřeva a cortenové oceli, které změkčují celkovou linearitu a vytvářejí místní vegetaci a pobřeží. Tyto neošetřené materiály pomalu vytvářejí přirozenou patinu a jejich barva nakonec splyne s krajinou.

dům s designem dřevěného obložení minimalistický vnější fasáda boční pohled okno

S klienty, kteří projevují celoživotní zájem o Richarda Serru a Andyho Goldsworthyho, inspirovala strategie přístupu k rezidenci rozvíjející se sekvence, ve které se setkáváme s instalacemi těchto moderních umělců.

dům s dřevěným obložením design minimalistická dřevěná podlaha jídelní stůl dřevěné židle posuvné skleněné dveře

Přijíždějící hosté sledují meandrující kamennou zeď lesem a loukou oblasti a nakonec vedou k ostré linii z Cortenské oceli, která proniká loukou. Přístup k tomuto obrázku nakonec odhalí hlavní rezidenci a dovede návštěvníka k jeho prahu.

večerní světlo dřevěný obkladový dům design zahrada čelní pohled

Vstupní brána do rezidence se otevírá do odstupňovaného obývacího pokoje, který rámuje východo-západní panorama Peconic Bay. Je to překvapivý zážitek, jako byste vyšli z lesa. Interiér dále abstrahuje strmou krajinu nedokončeným cedrem a rekultivovaným bílým dubem, který sleduje topografii lokality a vede na terasu přes 100 metrů dlouhou skleněnou stěnu.

strmá břeh krajina zelená plocha střechy hodně ptačí pohled půdorys

Každé rozhodnutí o návrhu podporuje toto rozostření zastavěného prostředí a přírody. Zelená střecha také podporuje biologickou rozmanitost, zatímco konzolová ramena poskytují stín ráno a odpoledne. Struktura východní fasády vytváří stromové arkýře pro hlavní ložnici. Abstrakce a doslovná povaha interiéru se navzájem pohrávají. Poskytují také celkovou strategii udržitelnosti, díky níž je tento projekt šetrný k životnímu prostředí.

* Webové stránky architektů

obývací pokoj obývací pokoj krb pohovka gauč pohled koberec béžový

nábytek nábytek lampa krb nerezová sedačka moderní komín

obývací pokoj kuchyňské prostory dům s dřevěným obkladem vnitřní pohled do zahrady

obývací pokoj kuchyňský kout kuchyňský dřez vybavený kuchyňským dřezem před osvětlením okna obývací prostor knihovna

obývací pokoj kuchyňský kout kuchyňský dřez osazený kuchyňský dřez před okenní lampy stolička pultová černá dlažba

dětský pokoj patrový pokoj palandy barevné barevné bílé dřevěné palubky rustikální okno

ložnicový dalekohled dům s dřevěným obkladem vnitřní pohled na moře balkonová terasa

koupelnový dalekohled dům s dřevěným interiérem vana designér udržitelný faucetový dřez

koupelna dřevěná stropní sprcha kulaté okno moderní design mramor

dům s dřevěným obložením designový půdorys

Domy snů

Dům s dřevěným obložením a zelenou střechou na pobřeží – užijte si výhled na moře stylovým a moderním způsobem

dům s dřevěným obložením design ptačí pohled střešní greeny bazén příroda trávník okolí stromy

Hampton Bays je ponořen do historie, protože do tohoto domu obloženého dřevem proniká přirozené světlo. Navíc fascinující krajina přitahovala umělce do této části South Fork South Fork za poslední století a půl. Její tvorba zahrnuje významnou sbírku moderního umění a architektury.

Peconický dům s dřevěným obložením – oáza klidu

strmá břeh krajina zelená střecha plocha země

V poslední době přitažlivost Hamptonů zveličila jejich kapacitu. Obytná zástavba, sukovitý provoz a národní pověst byly v tomto ohledu spíše pro předvádění.

fasádní obklady dřevěné lamely tráva střecha sluneční světlo denní světlo

Dlouholetý zákazník požádal architekty, aby vytvořili mezigenerační útočiště pro rodiny s výhledem na Peconic Bay. Tým zahájil dialog o zachování historického rázu Hamptons a zároveň spravedlnost rozsahu a náročnosti 21. století.

strmá břeh krajina zelená střecha oblast země pohled pták pobřeží pláž les

Před přidělením této provize Maposovi manželé koupili pozemek na útesu. V tomto Peconic Bay a starý les přinesl kus louky.

strmá břeh krajina zelená střecha oblast země ptačí pohled pobřeží pláž

Během této doby na ně také hluboce zapůsobily stávající stromy a fauna na pozemku, zejména platan vysoký přes 20 metrů, který stojí poblíž středu louky.

trávník vysoký platanie dvorek pohled zelené slunce

Povzbuzeni vizí firmy znovu potvrdit Hamptonsův tvůrčí a environmentální odkaz, požádali manželé o místo, které by na pozemku zanechalo co nejméně stop.

dům s dřevěným obložením design ptačí výhled střešní greeny bazén příroda trávník

Dřevem obložený dům Peconic se skládá především z budovy o rozloze 4000 metrů čtverečních a terasy o rozloze 2000 metrů čtverečních. Rezidence je také jemně zaklíněna do kopce severně od velkého platanu a má nízké proporce.

fasádní obklady dřevěné lamely tráva střecha sluneční světlo denní světlo zpět zahradní cesta

Hlavním důvodem, proč to bylo takto navrženo, je zachování slunečního světla skrz strom a původní pohled na Peconic Bay. Střecha je osázena původními lučními trávami, aby kamuflovala zásahy člověka a minimalizovala dopad projektu na povodí.

Minimalistický design vytváří prostor

dům s dřevěným obložením design ptačí pohled střešní greeny bazén příroda trávník pobřeží moře

60 metrů dlouhá terasa klesá dolů z kopce rovnoběžně s rezidencí a vrcholí přibližně 23 metrů dlouhým nekonečným bazénem, ​​který se rozprostírá na západě. Dům s dřevěným obkladem a terasou dohromady tvoří pozitivní a negativní objemy.

dům s dřevěným obložením design knihy police bazén přírodní trávník. stromové jezero

Jejich paleta se skládá z betonu, cedrového dřeva, recyklovaného dřeva a cortenové oceli, které změkčují celkovou linearitu a vytvářejí místní vegetaci a pobřeží. Tyto neošetřené materiály pomalu vytvářejí přirozenou patinu a jejich barva nakonec splyne s krajinou.

dům s designem dřevěného obložení minimalistický vnější fasáda boční pohled okno

S klienty, kteří projevují celoživotní zájem o Richarda Serru a Andyho Goldsworthyho, inspirovala strategie přístupu k rezidenci rozvíjející se sekvence, ve které se setkáváme s instalacemi těchto moderních umělců.

dům s dřevěným obložením design minimalistická dřevěná podlaha jídelní stůl dřevěné židle posuvné skleněné dveře

Přijíždějící hosté sledují meandrující kamennou zeď lesem a loukou oblasti a nakonec vedou k ostré linii z Cortenské oceli, která proniká loukou. Přístup k tomuto obrázku nakonec odhalí hlavní rezidenci a dovede návštěvníka k jeho prahu.

večerní světlo dřevěný obkladový dům design zahrada čelní pohled

Vstupní brána do rezidence se otevírá do odstupňovaného obývacího pokoje, který rámuje východo-západní panorama Peconic Bay. Je to překvapivý zážitek, jako byste vyšli z lesa. Interiér dále abstrahuje strmou krajinu nedokončeným cedrem a rekultivovaným bílým dubem, který sleduje topografii lokality a vede na terasu přes 100 metrů dlouhou skleněnou stěnu.

strmá břeh krajina zelená plocha střechy hodně ptačí pohled půdorys

Každé rozhodnutí o návrhu podporuje toto rozostření zastavěného prostředí a přírody. Zelená střecha také podporuje biologickou rozmanitost, zatímco konzolová ramena poskytují stín ráno a odpoledne. Struktura východní fasády vytváří stromové arkýře pro hlavní ložnici. Abstrakce a doslovná povaha interiéru se navzájem pohrávají. Poskytují také celkovou strategii udržitelnosti, díky níž je tento projekt šetrný k životnímu prostředí.

* Webové stránky architektů

obývací pokoj obývací pokoj krb pohovka gauč pohled koberec béžový

nábytek nábytek lampa krb nerezová sedačka moderní komín

obývací pokoj kuchyňské prostory dům s dřevěným obkladem vnitřní pohled do zahrady

obývací pokoj kuchyňský kout kuchyňský dřez vybavený kuchyňským dřezem před osvětlením okna obývací prostor knihovna

obývací pokoj kuchyňský kout kuchyňský dřez osazený kuchyňský dřez před okenní lampy stolička pultová černá dlažba

dětský pokoj patrový pokoj palandy barevné barevné bílé dřevěné palubky rustikální okno

ložnicový dalekohled dům s dřevěným obkladem vnitřní pohled na moře balkonová terasa

koupelnový dalekohled dům s dřevěným interiérem vana designér udržitelný faucetový dřez

koupelna dřevěná stropní sprcha kulaté okno moderní design mramor

dům s dřevěným obložením designový půdorys