design

Otevřený přízemní byt – jedinečný designový nápad pro styl a teplo

barvy oddělují dvě oblasti jasná čistota jednoduchá

the otevřený přízemní byt v St-Denis a zejména design byly pro slavného architekta skutečnou výzvou.

the otevřený přízemní byt se vyznačuje jedinečným designem

výhled do obývacího pokoje venku umožňuje zelené bílé černé barvy

Architekt Anne Sophie Goneau bylo však možné zpracovat dvě ložnice a oddělený obývací a kuchyňský / jídelní kout ve stylu, který je pro ně typický. Důraz byl kladen na světlé, bílé tóny. Ačkoliv otevřený přízemní byt V důsledku toho, že monochromatická barevná paleta vytváří poměrně chladnou atmosféru, je teplo také jasně cítit ve velkém počtu detailů. Každý roh, každý povrch, ať už pokrytý bílým lakem nebo černým gelem – vše svítí pod speciálně vybraným osvětlením a je jasné, že nic, dokonce ani kouzlo, nebylo ponecháno náhodě. To je vidět na každém z původních prvků. Koncept měl za cíl zvýraznit materiál, reliéf a barvu surovin. Přímé úhly, ostré linie a omezená paleta barev způsobují, že byt o rozloze 119 metrů čtverečních vypadá na první pohled jako klinika. Přírodní detaily, jako jsou cihlové zdi, však rozveselí atmosféru a vnesou do místnosti teplo a rovnováhu.

Otevřený byt v přízemí zaujme chytře umístěnými kontrasty

světlo zaplavené malými kousky nábytku bílá zelená černá

Velká okna jsou také důležitá, protože získávají dostatek přirozeného světla a slunce. Prostředí odráží světlo, počasí a barvy zvenčí. Anne Sophie Goneau použila kontrast mezi bílými povrchy, spoustou přírodních zdrojů světla a dobře zvolenými přírodními materiály k úspěšné integraci přírody otevřený přízemní byt přinést do. V ložnici je jasné rozlišení mezi sdílenými a soukromými částmi. Podobně to vypadá i v koupelně, kde je podlaha pokryta bílou epoxidovou pryskyřicí, zatímco povlak z epoxidové pryskyřice ve sprchovém koutu je tmavě šedý. Anne Sophie Goneau vysvětluje, že kontrast mezi barvami vytváří psychologickou hranici mezi těmito dvěma oblastmi – jedna místnost je jasná a jasná, zatímco druhá, tmavší, vytváří iluzi soukromí.

Povrchy pokryté bílým nebo černým lakem

Zapuštěné police se spoustou knih na kuchyňské cihlové zdi k vidění

Kuchyňské, jídelní a obývací části jsou od sebe chytře odděleny

prostorné rovné úhly ostré čáry používají tři barevné nuance

Cihlová zeď jako přírodní prvek

otevřený přízemní byt kuchyň pokoj původní černý lak pokrytý

Stylové a elegantní

otevřený přízemní bytový architekt dovedně pracoval úspěch

Otevřený přízemní byt vypadá jako klinika, ale můžete cítit teplo

Použijte kontrast všude, kde je velká, tmavě metalická závěsná lampa

Oddělené ložnice od obývacích prostor jsou sdíleny soukromě

dvoupokojový obývací jídelní kuchyňský design odrážející se zvenčí

Skleněná příčka odděluje ložnici od zbytku bytu

otevřený design bytu v přízemí jedinečný s mírným akcentem

dělící stěna z dlouhé chodby vytváří příjemné prostředí

Koupelna se vyznačuje ostrými liniemi

koupelna bílé jasné čisté úhly ostré linie

Bílá a tmavě šedá vytváří dvě oblasti – soukromou sprchu a sdílenou místnost na praní

koupelna rozdělena na dvě světlejší, tmavší vany, jednobarevné umyvadlo

přízemní byt nastavit nové nápady použití zajímavé

design

Otevřený přízemní byt – jedinečný designový nápad pro styl a teplo

barvy oddělují dvě oblasti jasná čistota jednoduchá

the otevřený přízemní byt v St-Denis a zejména design byly pro slavného architekta skutečnou výzvou.

the otevřený přízemní byt se vyznačuje jedinečným designem

výhled do obývacího pokoje venku umožňuje zelené bílé černé barvy

Architekt Anne Sophie Goneau bylo však možné zpracovat dvě ložnice a oddělený obývací a kuchyňský / jídelní kout ve stylu, který je pro ně typický. Důraz byl kladen na světlé, bílé tóny. Ačkoliv otevřený přízemní byt V důsledku toho, že monochromatická barevná paleta vytváří poměrně chladnou atmosféru, je teplo také jasně cítit ve velkém počtu detailů. Každý roh, každý povrch, ať už pokrytý bílým lakem nebo černým gelem – vše svítí pod speciálně vybraným osvětlením a je jasné, že nic, dokonce ani kouzlo, nebylo ponecháno náhodě. To je vidět na každém z původních prvků. Koncept měl za cíl zvýraznit materiál, reliéf a barvu surovin. Přímé úhly, ostré linie a omezená paleta barev způsobují, že byt o rozloze 119 metrů čtverečních vypadá na první pohled jako klinika. Přírodní detaily, jako jsou cihlové zdi, však rozveselí atmosféru a vnesou do místnosti teplo a rovnováhu.

Otevřený byt v přízemí zaujme chytře umístěnými kontrasty

světlo zaplavené malými kousky nábytku bílá zelená černá

Velká okna jsou také důležitá, protože získávají dostatek přirozeného světla a slunce. Prostředí odráží světlo, počasí a barvy zvenčí. Anne Sophie Goneau použila kontrast mezi bílými povrchy, spoustou přírodních zdrojů světla a dobře zvolenými přírodními materiály k úspěšné integraci přírody otevřený přízemní byt přinést do. V ložnici je jasné rozlišení mezi sdílenými a soukromými částmi. Podobně to vypadá i v koupelně, kde je podlaha pokryta bílou epoxidovou pryskyřicí, zatímco povlak z epoxidové pryskyřice ve sprchovém koutu je tmavě šedý. Anne Sophie Goneau vysvětluje, že kontrast mezi barvami vytváří psychologickou hranici mezi těmito dvěma oblastmi – jedna místnost je jasná a jasná, zatímco druhá, tmavší, vytváří iluzi soukromí.

Povrchy pokryté bílým nebo černým lakem

Zapuštěné police se spoustou knih na kuchyňské cihlové zdi k vidění

Kuchyňské, jídelní a obývací části jsou od sebe chytře odděleny

prostorné rovné úhly ostré čáry používají tři barevné nuance

Cihlová zeď jako přírodní prvek

otevřený přízemní byt kuchyň pokoj původní černý lak pokrytý

Stylové a elegantní

otevřený přízemní bytový architekt dovedně pracoval úspěch

Otevřený přízemní byt vypadá jako klinika, ale můžete cítit teplo

Použijte kontrast všude, kde je velká, tmavě metalická závěsná lampa

Oddělené ložnice od obývacích prostor jsou sdíleny soukromě

dvoupokojový obývací jídelní kuchyňský design odrážející se zvenčí

Skleněná příčka odděluje ložnici od zbytku bytu

otevřený design bytu v přízemí jedinečný s mírným akcentem

dělící stěna z dlouhé chodby vytváří příjemné prostředí

Koupelna se vyznačuje ostrými liniemi

koupelna bílé jasné čisté úhly ostré linie

Bílá a tmavě šedá vytváří dvě oblasti – soukromou sprchu a sdílenou místnost na praní

koupelna rozdělena na dvě světlejší, tmavší vany, jednobarevné umyvadlo

přízemní byt nastavit nové nápady použití zajímavé