architektura

Zrekonstruovaná vagónová bouda – transformace staré architektury na moderní obytnou budovu

vnější fasáda zrekonstruovaného autobusového domu s bílými dveřmi a zahradou se stromem na Maltě

V tomto projektu AP Valletta bude zrekonstruovaná kůlna pro vozy představena na Světovém festivalu architektury (WAF) 2018. Architekti provedli náročnou rekonstrukci „The Coach House“ v Balzanu na Maltě. Renovovaná budova byla také pojmenována v „Novém & Staré – Dokončené budovy “nominován. Bývalá trenérská budova se nachází v historickém srdci města, na okraji městské přírodní rezervace. O historii nemovitosti je málo informací. Z nich se věří, že vždy sloužil jako servisní budova a byl spojen se sousedním Palazzo Bosio.

Autokůlna renovovaná ve stylu a designu

zrekonstruovaná kůlna staré architektury přestavěna na moderní přístavbu domu s bazénem

Palazzo byl postaven v 18. století pro Vincenza Bosia, velitele rytířů, jako jeho vlastní obytnou čtvrť. Kočár odkazuje na vnější budovu v bezprostřední blízkosti paláce, pravděpodobně před stavbou hlavního paláce. Program projektu je zaměřen na potřebu zachování funkčního charakteru již existující budovy při současném zohlednění požadavků nových vlastníků.

schodiště s ochranou proti pádu ze skla a sochou v béžové barvě s historickými prvky

Takto zrekonstruovaná vagónová bouda obvykle reaguje také na tlak ze staveniště. K tomu dochází jak prostřednictvím přilehlých budov, tak v tomto případě prostřednictvím historického spojení s Palazzo Bosio. Původní nemovitost byla ve zchátralém stavu, přičemž většina otvorů chyběla. Kamenné zdi byly bez malty, zatímco popínavé rostliny a mech rostly na zdech kvůli vlhkému prostředí kvůli nedostatečnému používání a údržbě.

Nově strukturované minimalistické tvary

obývací pokoj s moderními designovými prvky, pohovkou a konferenčním stolkem a designovými závěsnými světly

Rozšíření domu bylo navrženo tak, aby jako domov mohla sloužit zrekonstruovaná kůlna pro automobily z bývalé jednopatrové servisní budovy. Ty architekti naroubovali na obvodovou zeď stávající konstrukce. Jasně definovaný přístup k projektu měl především obnovit stavbu této skromné, ale historické a hodnotné kulturní budovy.

kamenné zdi s maltovými spoji v kombinaci s moderním designovým nábytkem na schodišti

Tým provedl všechna rozšíření a jejich strukturální zásahy tak, aby byla co nejvíce zaručena ochrana stávající budovy a reverzibilita nových rozšíření. Ve skutečnosti je objem hlavní přístavby přesně stejný jako u stávající budovy. Nové schodiště, nezávislou sochařskou konstrukci, která je samonosná a skládá se z pevných ocelových desek, postavili architekti jako spojení mezi starým a novým a různými úrovněmi.

*Web architektů

kamenná fasáda s otevíracími dveřmi a nádvořím se zahradními rostlinami a ovocem

budova s ​​fasádním obkladem z popruhů ve žluté barvě

geometricky tvarovaný kámen klouže na vnější fasádě přístavby domu

Schody z mramoru a zábradlí, zábradlí, ochrana schodiště z kovu a skla

minimalisticky navržená koupelna se zrcadlovou vanou, umyvadlem a podlahou předsíně

ložnice s bílou stěnou a úzkými okny s ochranou proti slunci a minimalistickým designem

Vnitřní dvůr trenérské budovy s kulturní budovou palazzo s moderní architekturou a kamennou zdí

černobílý fotografovaný zrekonstruovaný vozový přístřešek se starými a novými strukturami

zrekonstruovaný vozový přístřešek ze staré architektury transformovaný do moderního obytného domu s půdorysem

architektura

Zrekonstruovaná vagónová bouda – transformace staré architektury na moderní obytnou budovu

vnější fasáda zrekonstruovaného autobusového domu s bílými dveřmi a zahradou se stromem na Maltě

V tomto projektu AP Valletta bude zrekonstruovaná kůlna pro vozy představena na Světovém festivalu architektury (WAF) 2018. Architekti provedli náročnou rekonstrukci „The Coach House“ v Balzanu na Maltě. Renovovaná budova byla také pojmenována v „Novém & Staré – Dokončené budovy “nominován. Bývalá trenérská budova se nachází v historickém srdci města, na okraji městské přírodní rezervace. O historii nemovitosti je málo informací. Z nich se věří, že vždy sloužil jako servisní budova a byl spojen se sousedním Palazzo Bosio.

Autokůlna renovovaná ve stylu a designu

zrekonstruovaná kůlna staré architektury přestavěna na moderní přístavbu domu s bazénem

Palazzo byl postaven v 18. století pro Vincenza Bosia, velitele rytířů, jako jeho vlastní obytnou čtvrť. Kočár odkazuje na vnější budovu v bezprostřední blízkosti paláce, pravděpodobně před stavbou hlavního paláce. Program projektu je zaměřen na potřebu zachování funkčního charakteru již existující budovy při současném zohlednění požadavků nových vlastníků.

schodiště s ochranou proti pádu ze skla a sochou v béžové barvě s historickými prvky

Takto zrekonstruovaná vagónová bouda obvykle reaguje také na tlak ze staveniště. K tomu dochází jak prostřednictvím přilehlých budov, tak v tomto případě prostřednictvím historického spojení s Palazzo Bosio. Původní nemovitost byla ve zchátralém stavu, přičemž většina otvorů chyběla. Kamenné zdi byly bez malty, zatímco popínavé rostliny a mech rostly na zdech kvůli vlhkému prostředí kvůli nedostatečnému používání a údržbě.

Nově strukturované minimalistické tvary

obývací pokoj s moderními designovými prvky, pohovkou a konferenčním stolkem a designovými závěsnými světly

Rozšíření domu bylo navrženo tak, aby jako domov mohla sloužit zrekonstruovaná kůlna pro automobily z bývalé jednopatrové servisní budovy. Ty architekti naroubovali na obvodovou zeď stávající konstrukce. Jasně definovaný přístup k projektu měl především obnovit stavbu této skromné, ale historické a hodnotné kulturní budovy.

kamenné zdi s maltovými spoji v kombinaci s moderním designovým nábytkem na schodišti

Tým provedl všechna rozšíření a jejich strukturální zásahy tak, aby byla co nejvíce zaručena ochrana stávající budovy a reverzibilita nových rozšíření. Ve skutečnosti je objem hlavní přístavby přesně stejný jako u stávající budovy. Nové schodiště, nezávislou sochařskou konstrukci, která je samonosná a skládá se z pevných ocelových desek, postavili architekti jako spojení mezi starým a novým a různými úrovněmi.

*Web architektů

kamenná fasáda s otevíracími dveřmi a nádvořím se zahradními rostlinami a ovocem

budova s ​​fasádním obkladem z popruhů ve žluté barvě

geometricky tvarovaný kámen klouže na vnější fasádě přístavby domu

Schody z mramoru a zábradlí, zábradlí, ochrana schodiště z kovu a skla

minimalisticky navržená koupelna se zrcadlovou vanou, umyvadlem a podlahou předsíně

ložnice s bílou stěnou a úzkými okny s ochranou proti slunci a minimalistickým designem

Vnitřní dvůr trenérské budovy s kulturní budovou palazzo s moderní architekturou a kamennou zdí

černobílý fotografovaný zrekonstruovaný vozový přístřešek se starými a novými strukturami

zrekonstruovaný vozový přístřešek ze staré architektury transformovaný do moderního obytného domu s půdorysem