architektura

Přestavba papírny na moderní půdní dům

moderní půdní dům interiérový design ocelové schodiště

Projekt Labahou zahrnuje přestavbu papírny na a moderní podkrovní dům Byla realizována francouzskou architektonickou firmou Planet Studio v roce 2012 s rozpočtem 100 000 EUR. Dům o rozloze 170 m² se nachází v Anduze, malém městečku v departementu Gard v jižní Francii.

Přestavba na moderní půdní dům

moderní podkrovní dům dřevěný krokev ve venkovském stylu

Majitelé získali celý areál bývalé papírny, která byla v provozu do 90. let minulého století. Celková plocha přes 1 300 m². Stál dlouho prázdný nebo sloužil jako úložný prostor, ale majitelé měli touhu prostor znovu oživit. Zařízení je ve stylu typického domu Cevennes.

Styl zařízení v moderním podkrovním domě

Loft-house-modern-living-area-steel-construction-level

Prvním problémem bylo určení polohy a hranic domu: stavební plocha 1 300 m² na 170 dostupných metrech čtverečních. Volba nebyla tak snadná, protože nemovitost se kvůli topografii oblasti nacházela mezi frekventovanou silnicí na východě a kopcem na západě. Majitelé si vybrali místo, které by vyžadovalo méně těžké práce.

Nábytek kombinuje vintage a moderní

Podkrovní dům-moderní-světlíky-viditelné-střešní trámy

V tomto moderním podkrovním domě nejsou všechny prvky stejné velikosti, jako jsou tradičně v podkroví, ale designérský tým chtěl vytvořit spojení mezi různými částmi, ať už uvnitř nebo venku. To bylo možné vytvořením svazku, který představoval skutečný střed domu.

Kuchyňský kout pod ocelovou konstrukcí

moderní kuchyňská linka-černá-ochrana proti stříkající vodě-béžová-čela

Z hlavní obytné části je vstup do zahrady, na terasu, z pokojů a mezipatra. Venku je polokrytá terasa a zahrada, která napodobuje styl středomořských zahrad. Při stavbě byl objeven vodní zdroj, který umožnil vybudovat studnu. Byl to chybějící klíč, abyste si mohli užít krásné dny v tomto idylickém prostředí.

architektonická kancelář Planet Studio

Ocelové schody s dřevěnými schůdky

Podkrovní dům-moderní-ocelová-schodišťová-stropní-světla

viditelné krokve

obývací část-půdní vestavba-dům-styl-směs

Místnosti do sebe přecházejí

velký-okenní pohled-hlavní-obývací prostor

Vstup na venkovní terasu

přestavba-papír-mlýn-venkovský-styl-vinobraní-nábytek

Přestavba-továrna-moderní-loft-dům-ložnice

dětský pokoj omšelá komoda ve venkovském stylu

polokrytá terasa ve středomořském stylu

fontána-růže-keř-zelená-kamenná zeď

zahradní jídelní prostor bez středomořského stylu

Labahou Loft House Půdorysný architektonický plán

Labahou-Lofthaus-Planetstudio-Francie

Labahou Loft House Konverze Sezení zdarma

Vizualizace půdorysu loftového domu Labahou

Loftový dům Labahou 3d ilustrace architektury

architektura

Přestavba papírny na moderní půdní dům

moderní půdní dům interiérový design ocelové schodiště

Projekt Labahou zahrnuje přestavbu papírny na a moderní podkrovní dům Byla realizována francouzskou architektonickou firmou Planet Studio v roce 2012 s rozpočtem 100 000 EUR. Dům o rozloze 170 m² se nachází v Anduze, malém městečku v departementu Gard v jižní Francii.

Přestavba na moderní půdní dům

moderní podkrovní dům dřevěný krokev ve venkovském stylu

Majitelé získali celý areál bývalé papírny, která byla v provozu do 90. let minulého století. Celková plocha přes 1 300 m². Stál dlouho prázdný nebo sloužil jako úložný prostor, ale majitelé měli touhu prostor znovu oživit. Zařízení je ve stylu typického domu Cevennes.

Styl zařízení v moderním podkrovním domě

Loft-house-modern-living-area-steel-construction-level

Prvním problémem bylo určení polohy a hranic domu: stavební plocha 1 300 m² na 170 dostupných metrech čtverečních. Volba nebyla tak snadná, protože nemovitost se kvůli topografii oblasti nacházela mezi frekventovanou silnicí na východě a kopcem na západě. Majitelé si vybrali místo, které by vyžadovalo méně těžké práce.

Nábytek kombinuje vintage a moderní

Podkrovní dům-moderní-světlíky-viditelné-střešní trámy

V tomto moderním podkrovním domě nejsou všechny prvky stejné velikosti, jako jsou tradičně v podkroví, ale designérský tým chtěl vytvořit spojení mezi různými částmi, ať už uvnitř nebo venku. To bylo možné vytvořením svazku, který představoval skutečný střed domu.

Kuchyňský kout pod ocelovou konstrukcí

moderní kuchyňská linka-černá-ochrana proti stříkající vodě-béžová-čela

Z hlavní obytné části je vstup do zahrady, na terasu, z pokojů a mezipatra. Venku je polokrytá terasa a zahrada, která napodobuje styl středomořských zahrad. Při stavbě byl objeven vodní zdroj, který umožnil vybudovat studnu. Byl to chybějící klíč, abyste si mohli užít krásné dny v tomto idylickém prostředí.

architektonická kancelář Planet Studio

Ocelové schody s dřevěnými schůdky

Podkrovní dům-moderní-ocelová-schodišťová-stropní-světla

viditelné krokve

obývací část-půdní vestavba-dům-styl-směs

Místnosti do sebe přecházejí

velký-okenní pohled-hlavní-obývací prostor

Vstup na venkovní terasu

přestavba-papír-mlýn-venkovský-styl-vinobraní-nábytek

Přestavba-továrna-moderní-loft-dům-ložnice

dětský pokoj omšelá komoda ve venkovském stylu

polokrytá terasa ve středomořském stylu

fontána-růže-keř-zelená-kamenná zeď

zahradní jídelní prostor bez středomořského stylu

Labahou Loft House Půdorysný architektonický plán

Labahou-Lofthaus-Planetstudio-Francie

Labahou Loft House Konverze Sezení zdarma

Vizualizace půdorysu loftového domu Labahou

Loftový dům Labahou 3d ilustrace architektury